Protectia datelor

Politica noastra de confidentialitate a fost conceputa in conformitate cu Regulamentul general al UE privind protectia datelor 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si in ceea ce nu contravine regulamentului mentionat mai sus, prin dispozitiile Legii organice 15 / 1999, din 13 decembrie, Protectia datelor personale si a reglementarilor sale de dezvoltare. Datele colectate vor fi stocate intr-un fisier automatizat "DOMINICANATOURS", de care Dominicana Tours SL se face responsabila.
Prin furnizarea datelor dvs., declarati ca ati citit si ati inteles aceasta “Politica de confidentialitate”, oferindu-va consimtamantul fara greseala si expres pentru prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu scopurile si termenii exprimati aici.

» SECURITATEA PE SITE-UL NOSTRU

preocupa rezervarea sau trimiterea datelor pe Internet?

Noi ne-am preocupat pentru dumneavoastra si va garantam ca server-ul in care sunt inmagazinate si tratate datele dumneavoastra personale dispune de masurile de securitate necesare pentru a evita accesul la ele a persoanelor neautorizate.

Cum pot sti daca o pagina Web este securizata?

Cand vi se cere intruducerea datelor personale cum ar fi numarul de la cardul de credit, indiferent de sistemul de securitate implementat, puteti avea certitudinea ca o tranzactie este sigura atunci cand apare un lacat inchis in partea inferioara a browser-ului

Google Chrome
Mozila Firefox

» SERVERUL NOSTRU DE TEHNOLOGIE SECURITA

Rezervare pe care o realizati pe Dominicanatours.ro cu cardul de credit se realizeaza prin intermediul Serverului de Tehnologie Securizata. Serverul nostru indeplineste cerintele pentru ca o tranzactie comerciala in Internet sa fie considerata sigura:

» DE CE DOMINICANATOURS.RO ESTE UN SITE ATAT DE SIGUR?

Va asiguram ca tranzactiile cu cardul de credit sunt protejate si securizate.

Am utilizat sistemul de securizare cel mai avansat pentru realizarea tranzactiilor cu cardul de credit cu scopul de a va face aceasta experienta sigura si comoda.

» EXPLICAREA TERMENILOR TEHNICI

Firewall-ul nostru utilizeaza tehnici criptografice care implica utilizarea de algoritmi matematici ce permit cifrarea si descifrarea mesajelor, asigurand ca orice tranzactie realizata in Internet se mentine confidentiala si protejata. Folosim un protocol de securitate numit "SSL3".

Ce este SSL?

Este o metoda de criptare ce evita vizualizarea sau modificarea de catre terti a datelor transmise pe Internet. Browser-ul clientului cifreaza, automatic, informatia cuprinsa in ordinul de plata online inainte de a o trimite agentiei sau, in cazul in care se foloseste un POS virtual, Entitatii Financiere. Odata trimisa informatia, numai destinatarul o poate accesa, aceasta ramanand protejata. Pentru a putea opera plata online aveti nevoie doar de un browser(Internet Explorer, Netscape Communicator...). Dezvoltari recente ale tehnologiei server/browser au facut mai usor de utilizat serviciile de Internet fara niciun fel de preocupare cu privire la fraude electronice. Doua exemple sunt SSL(Secure Sockets Layer), dezvoltat de Nescape si S-HTTP(Secure Hipertext Transfer Protocol), dezvoltat de Terica Systems, Inc. Aceste doua protocoale de securitate permit autentificarea server-ului si a browser-ului astfel incat fluxul de comunicatii dintre ele este securizat.

Folosind tehnici criptografice si semnaturi digitale, aceste protocoale permit browsere-lor de Internet si servere-lor a se identifica fiecare in parte; Se obtine astfel de catre proprietarii paginilor Web controlul accesului la servere-le, directoarele si fisierele private. Faciliteaza trimiterea informatiilor sensibile, cum ar fi numerele de card de credit, si le face inaccesibile tertilor; si asigura ca informatia schimbata intre browser si server nu poate fi modificata, accidental sau deliberat, fara a se putea detecta.

Certificate de cheie publica

Un element foarte important in stabilirea comunicatiilor securizate si secrete in Internet prin intermediul protocoalelor SSL sau S-HTTP este certificatul de cheie publica. Fara aceste certificate de autenticitate si veridicitate, securizarea oferita de SSL si S-HTTP nu este complet sigura.

Acreditarile utilizate pentru autentificarea servere-lor de Internet si a clientilor prin intermediul protocoalelor SSL sau S-HTTP se numesc certificate de cheie publica X.509. Un certificat de cheie publica este precum un pasaport, verifica identitatea dumneavoastra iar o a treia parte cunoscuta ca Autoritate Certificatoare este cea care autorizeaza vizionarea intregii informatii permisa prin certificare. Conform analogiei cu pasaportul, o Autoritate Certificatoare ar fi precum Oficiul de pasapoarte care va verifica identitatea, recunoasste si verifica cine sunteti si emite in consecinta un document acreditativ.

Autoritatea Certificatoare si a treia parte acreditativa

Autoritate Certificatoare este o institutie responsabila de emiterea certificatelor de identificare a persoanelor, sistemelor si a altor entitati care folosesc reteaua.

Printr-o semnatura digitala atasata, Autoritatea Certificatoare face legatura intreidentitatea posesorului de cheie publica si cel certificat, garantizand astfel fiabilitatea certificarii. Utilizatorii retelei detin propriul certificat de cheie publica si o folosesc pentru a verifica alte certificari. In felul acesta se asigura ca certificatele de cheie publica sunt chei autentice ale anumitor subiecti si recunoaste ca Autoritatea Certificatoare(care le recunoaste si le confera credibilitate) garanteaza legatura. Autoritatea Certificatoare joaca un rol crucial in ceea ce priveste siguranta in retea deoarece se considera o a treia parte fiabila.

Intr-o retea asa de mare si de complexa cum este Internet, fiabilitatea oferita de o a treia parte este necesara de la momentul schimbului de relatii dintre server si client. Servere-le si clientii se poate sa un fi stabilit o relatie de incredere si atunci Autoriatatea Certificatoare este legatura prin care se garantizeaza fiabilitatea sesiunilor. Prin faptul ca cele doua parti dau credit Autoritatii Certificatoare, deorece aceasta le certifica si garanteaza identitatea prin certificari separate, fiecare parte recunoaste si da credit implicit una alteia, in acest fel siguranta unei sesiuni se poate duce la bun sfarsit fara riscul demascarii. In plus, din momentul in care cele doua parti schimba intre ele certificarile de cheie publica, se pot cripta datele unei sesiuni eliminand posibilitatea ca alte persoane sa vada sau sa modifice datele.

» DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

Dominicanatours.ro ia in considerare la modul foarte serios confidentialitatea clientilor sai. Va rugam sa cititi in continuare declaratia de confidentialitate pentru a intelege modul in care tratam datele dumneavoastra personale pe site-ul nostru.

Informatiile pe care le colectam

In legatura cu politica noastra de confidentialitate,va informam ca vom obtine informatii referitoare la gusturile si preferintele dumneavoastra cu scopul de a va oferi cea mai buna experienta posibila in procesul de cumparare. Atunci cand va abonati la newsletter-ul nostru prin intermediul promotiilor retinem adresa dumneavoastra de e-mail si preferintele alaturi de orice alta informatie facilitata ca parte a procesului de personalizare. Cand cumparati ceva de pe site-ul nostru sau prin intermediul departamentului nostru de servicii pentru clienti, am putea avea nevoie sa ne furnizati informatii personale pentru a procesa tranzactia si comanda de livrare. Aceaste informatii pot include date cu numele, adresa si datele cardului de credit. Atunci cand vizitati pagina Web a dominicanatours.com printr-un link de pe un alt site, putem stoca datele de pe acel site din motive de administrare interna.

Ce facem cu datele dumneavoastra personale?

In Dominicanatours.ro folosim informatiile personale pe care un le-ati facilitat pentru ca experienta dumneavoastra online sa fie cat mai placuta si pentru a va oferi un serviciu personalizat in raport cu acele oferte ce v-ar putea interesa. Daca ati optat pentru a primi oferte, vom utiliza de asemenea informatiile dumneavoastra pentru a va trimite newsletter-ul nostru si e-mail-uri cu oferte astfel incat sa puteti tine pasul cu cele mai relevante oferte ale noastre. Putem utiliza aceste informatii pentru a procesa orice tranzactie realizata cu noi si din motive de administrare interna si de analiza. Putem comunica datele dumneavostra personale unor terti doar in scopul de a finaliza tranzactia, oferindu-va serviciile de mai sus din motive administrative si pentru a obtine consiliere profesionala. Cu toate acestea, am putea folosi aceste date pentru a permite utilizatorului a primi oferte, promotii, publicitate si recomandari cu privire la produse sau servicii legate de pagina noastra sau de parteneriii nostri, ori de cate ori utilizatorul a solicitat acest lucru.

Cookies

Conform actualizarii rezolutiei 830d a IATA, pasagerii pot decide sa furnizeze liniei de rezerva (telefon ?i e-mail) linia de rezervare a rezervarii lor, astfel încât sa poata contacta în caz de incident în timpul operarii zborurilor (fara in cazul în care va exercitati dreptul de a nu furniza companiilor aeriene aceste informatii de contact, trebuie sa tineti cont de faptul ca este posibil sa nu primi?i informatii în cazul anularii sau modificarii programului cu ceea ce implica acest lucru.
La sfarsitul procesului de rezervare, veti gasi optiunea de a accepta sau de a refuza autorizarea.

Securitate maxima in transmiterea dateleor personale

Nosotros nos hemos preocupado por ti y te garantizamos que el servidor en el que se almacenarán y tratarán tus datos personales goza de las medidas de seguridad necesarias para evitar que terceras personas no autorizadas accedan a ellos. Esperar hasta el áºltimo minuto nunca debe implicar asumir riesgos...

Aprobare

Un "cookie" este un fragment de informatie pe care browser-ul stocheaza pe hard disk-ul calculatorului dumneavoastra. De fiecare data cand vizitati site-ul nostru, serverul nostru va recunoaste acest"cookie" si ne va oferi informatii despre ultima dumneavoastra vizita si ne permite astfel sa va oferim un serviciu mai bun. Cele mai multe browsere accepta utilizarea de "cookies" in mod automat, dar de obicei se modifica setarea browser-ului pentru a nu face acest lucru.

Contactati-ne

Pentru a nu mai primi newsletter-ul scrieti-ne la: info@dominicanatours.com.

Daca aveti intrebari legate de informatiile personale pe care le detinem, ne pueti scrie pe e-mail la info@dominicanatours.com.

» INCA MAI SUNTETI PREOCUPAT?

Pentru orice nelamurire, contactati-ne la adresa de e-mail info@dominicanatours.com sau la numarul de telefon +34 91 434 0832.