Riu Cancún 5*

Data: 14/09/2020


Amplasarea Hotelului: Situat in zona hoteliera din Cancun, acest complex turistic are una dintre cele mai frumoase privelisti din oras, precum si o locatie superba pe plaja. Descrierea Hotelului: Dispune de 569 camere confortabile cu aer conditionat si ventilator in tavan, telefon, minibar, televizor prin satelit, seif, balcon si terasa cu vedere spre mare si baie echipata cu uscator de par. Apartamente disponibile. Lobby bar " La Punta", Bar salon "La Fiesta", Restaurant "Don Juan" cu zona pentru nefumatori, Restaurant tematic "Corazone". Sala de fitness, sauna si jacuzzi, gratuit, Spa: diferite tratamente, salon de infrumusetare si masaje, cu taxa suplimentara. Kiosk, Discoteca "Pacha", 2 sali de conferinte, acces internet,cu taxa, 3 piscine de apa dulce, piscina infantila, hamacuri, umbrele si prosoape si sezlonguri la piscina si plaja,gratis. Terasa-solar, Bar "El Faro",bar acvatic/ bar piscina Wet'n drinking", restaurant piscina " La Mision". Miniclub si parc infantil.

  Include

 • La Dominicanatours.ro cautam siguranta clientilor nostri, de aceea ne asiguram ca serviciile furnizorilor nostri respecta TOATE PROTOCOLURILE DE SIGURANTA, atat in ??zbor, cat si la destinatie.
 • Zbor directo con la compañía Evelop din Madrid cu destinatia CUN.
 • Cazare in camera doble, 7 nopti in regim de all inclusive in Hotelul Riu Cancún 5* - Cancún.
 • Transport la sosire si la plecare Cancún.
 • Taxe aeroportuare incluse.
 • Asigurare obligatorie de calatorie.

  Ce nu este inclus

 • Asigurare optionala pentru a amplia acoperirea medicala la destinatie (de la 20 €).
 • Asigurare optionala in cazul in care anulati rezervarea, pierdeti sau vi se fura bagajul.
 • Excursiones opcionales.
 • Todo lo que no se especifica en el apartado "Incluye".

  Itinerario

 1. Salida el 14/09/2020 a las 14:55 hs., Zbor directo desde Madrid destino CUN, llegada a las 18:10 hs.
 2. Sosire la aeroport interna?ional CUN. Asistencia de nuestro Tour Operador en destino para traslados del aeropuerto La hotle Riu Cancún 5*.
 3. Sejur la hotel Riu Cancún 5* - Cancún - all inclusive.
 4. Zi 21/09/2020 transfer de la hotel hotel Riu Cancún 5* LA aeropuerto, Zbor desde CUN a las 20:15 Hs, destino Madrid llegando a las 13:00 (+1).

  Note

 • La Dominicanatours.ro cautam siguranta clientilor nostri, de aceea ne asiguram ca serviciile furnizorilor nostri respecta TOATE PROTOCOLURILE DE SIGURANTA, atat in ??zbor, cat si la destinatie.
 • Orarele zborurilor pot suferi modificari din partea companiilor aeriene datorita unor cauze tehnice sau operationale.
 • Toti cetatenii ce NU apartin Uniunii Europene, trebuie sa se informeze la consulat sau ambasada in legatura cu documentatia necesara pentru a calatorii la destinatia aleasa.
 • Taxele de intrare sau de iesire dintr-o tara se vor plati la locul destinatiei. Sumele pretinse pot suferi modificari.

  Informatii destinatie

Este un oras cu o dezvoltare turistica certificata de World Turism. Situat pe coasta de nord-est de Quintana Roo in partea de Est a tarii, la mai mult de 1.700 de km de Mexico City. Are o suprafata de 1664 km2 si conform recensamantului INEGI din anul 2010 are o populatie de 628.306 locuitori.
De la fondarea sa in 1974, Cancun a fost in centrul atentiei datorita dezvoltarii de hoteluri de lux, restaurante internationale, o multime de cluburi de noapte, dar si multe alte servicii turistice, care evidentiaza maretia acestui paradis inconjurat de marea turcoaz albastru a Caraibelor si care gazduieste unul dintre cele mai mari recife de corali din lume, lagune si plaje cu nisip alb si jungla Peninsulei Yucatan. Toate acestea formeaza un mediu deosebit si magic.
Cancun dispune de Zona Hoteliera in Insula Cancun, ce se extinde pe o suprafata de 23 Km, conecteaza cu mediul urban si detine majoritatea resorturilor hoteliere, campuri de golf si cea mai renumita zona rezidentiala din oras dar si 9 plaje minunate. In partea opusa marii se afla Laguna Nichupté, loc potrivit pentru a practica multe activitati acvatice, dar dispune si de diferite restaurante, mall-uri si cluburi de golf. Printe atractiile sale se numara o multime de activitati acvatice, eco turismo, zone arheologice, Shopping, cu toate facilitatile caracteristice unei Metropole. In antichitate, terenul de langa Cancun a fost ocupat de Itzaes, cei ce au creat Siyancaan Bakhal si Chichen Itzá. Aceasta destinatie se afla la 100 de kilometri de renumita Ruta Maya ce face cunoscuta vizitatorilor splendoarea culturii Mayase dar si prezenta si importanta sa in sudul Mexicului.
Informatii generale:
- Prefix telefonic: 998
- Taxe de aeroport: 1400 pesos sau 70 euro (controlati importul pentru ca se poate varia)
- Electricitate: in Cancun este de 110 volti. Deobicei hotelurile ofera transformatoare de tensione de 220 volti. Unele prize nu acepta pini polarizati sau trei pini. Se recomanda ca fincare sa aduca propriul adaptator chiar daca se poate obtine si in magazinele din hotel.
- Comunicare: Toate zonele turistice importante ofera servicii, cum ar fi fax ,internet si acces la internet wireless in majoritatea hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor.
- Pentru a efectua apeluri internationale din Mexic trebuie sa puneti codul de acces 001 pentru SUA si Canada, si 00 + codul tarii pentru celalalte tari. Cel mai ieftin mod de telefona este cu cartele preplatite.
- Fus orar: 6 ore mai putin fata de Greenwich Mean Time – GMT. Orarul de vara (Daylight Saving Time) incepe cu prima duminica din luna aprilie si se termina cu ultima duminica din luna octombrie.
- Cod postal: 77500 - 77530

  Commentaires de l'hôtel

  Oferta Selectionata

Pre? minim de persoan?, zboruri ?i taxe incluse.
LuMaMiJoViSaDu
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
29
30

  Datele zborului Zbor

Zbor Zbor de plecare: Madrid - CUN
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
14/09/202014:5518:10
Zbor de vuelta: CUN - Madrid
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
21/09/202020:1513:00 (+1)

Orarele definitive Zbor pentru zboruri se vor confirma dupa realizarea rezervarii.

  Zbor de Conexión

Daca aveti nevoie de un zbor Zborde conexiune la Madrid, va oferim urmatoarea alternativa:

  Alternative la oferta

Opciones
Pasageri

Si desea noches extras consulte con nuestro booking.

  Datele de Reservare

Pret Taxe de Origine TOTAL
943 € + 150 € 1093 €
Pasageri X 2 Adultos
Pret cu taxe incluse: 2186 €
Pret estimat Zbor Zbor de conexiune + €
Pret Total General:
Înainte
2186 2372

Conditions de réservation