Combinado La Habana / Varadero

 • 9 Zile / 7 Nopti
 • TAXE INCLUSE

908 €De persoana

Data: 01/03/2020

  Ce este Inclus

 • Zboru l special din orasul de origine spre La Habana
 • 3 nopti in hotelul Comodoro Resort 4* - La Habana, in camera dubla si in regim cazare si mic dejun.
 • Transport spre orasul Varadero, 4 nopti in hotelul Bella Costa Varadero 4* in camera dubla si in regim all inclusive,transport la sosire si plecare.

  Ce nu este Inclus

 • Amplifica acoperirea ce garanteaza o calatorie in siguranta in orice parte a lumii cu o durata de pana la 15 zile, la pretul de doar 20 €.
 • Tot ceea ce nu este specificat in paragraful "ce include".

  Itinerar

 1. Ziua 1 Zbor special din orasul de origine spre La Habana,destinatie si transport la hotel.
 2. Ziua 2 la 3 libere la dispozitia dumneavoastra in Comodoro Resort 4* - La Habana, in regim cazare si mic dejun.
 3. Zile 4 la 8 libere la dispozitia dumneavoastra in hotelul Bella Costa Varadero 4* - Varadero, in regim all inclusive.
 4. Ziua 9 de La Habana spre orasul de origine: Transport spre aeroport si plecare intr-un zbor special cu destinatia orasul de origine.

  Note

Orarele zborurilor pot suferi modificari din partea companiilor aeriene datorita unor cauze tehnice sau operationale.

  Informatii destinatie

La Habana

La Habana, orasul capitala a Republicii Cubaneze, cel mai mare oras al sau, principalul port, centru economic si cultural. Orasul La Habana este localizat pe coasta nord-ocicdentala a Insulei de Cuba. Se invecineaza in nord cu stramtoarea Floridei si in partea de sud, est si la vest cu provincia La Habana. Numele complet al orasului este “Villa de San Cristóbal de La Habana” si este supranumit “Llave del Nuevo Mundo” sau “Ciudad de las Columnas” (de catre scriitorul cubanez Alejo Carpentier). La Habana a fost al saselea oras fondat de catre Coroana Spaniola in Insula Cubei, denumit San Cristóbal de La Habana, probabil pentru ca San Cristobal era patronul spiritual al navigatorilor, iar La Havana ca toponim indigen.
A fost intemeiat in 16 noiembrie 1519 de catre conchistadorul spaniol Diego Velazquez de Cuellar. Centrul istoric al orasului a fost declarat Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Este detinatorul unei imense bogatii istorice, culturale si traditionale.
La Habana ascunde numeroase atractii de care va puteti bucura: Un numar foarte mare de frumoase edificii istorice si cetati, muzee ce gazduiesc comori de nepretuit, arhitectura coloniala, 12 kilometri de frumoase plaje de nisip fin si alb, varietate folclorica si culturala. Aici se gasesc cele mai mari lanturi hoteliere precum si cele mai renumite restaurante, o multitudine de baruri, discoteci, terenuri de golf, porturi si terminale de croaziere, o viata culturala activa si o impresionanata bogatie patrimoniala istorica si culturala.
Exista putine orase in lume in afara de La Habana in care se pot retrai evenimentele care au dus la o revolutie si simti consecintele acesteia pe strazi intr-un mod atat de evident.
O calatorie in La Habana implica realizarea unui tur prin La Habana Veche, declarata Patrimoniu Mondial in 1982. Acesta este cel mai bun exemplu de arhitectura coloniala din insula si din Caraibe. In aceasta zona puteti vizita si casa natala a scriitorului Jose Marti, un interesant muzeu unde sunt expuse obiecte personale ale scriitorului precum si o colectie de carti si manuscrie.
“El Malecon” este o faleza pe malul marii de-a lungul coastei pornind din centrul Havanei si pana in Vedado. Este un punct de intalnire pentru localnici si pentru turisti, un loc de recreere si distractie. Constructia sa a inceput sub administratia nord-americana la inceputul secolului XX. Este locul ideal pentru o plimbare pe jos si pentru a admira multitudinea hotelurilor si edificiilor de lux.
Castelul “Los Tres Reyes del Morro” si farul sunt constructii de referinta ale arhitecturii coloniale in Cuba. Castelul a fost constuit construit in secolul XVI pentru a apara orasul de atacurile constante ale piratilor. Cetatea San Carlos de la Cabaña a fost construita in secolul XVIII si este cea mai importanta opera arhitecturala coloniala spaniola din America. In momentul de fata gazduieste in interiorul sau muzeul cu cea mai importanta colectie de arme vechi.

Varadero

Varadero este un oras din Cuba. Apartine municipiului Cardenas si este amplasat in peninsula de Hicacos, provincia Matanzas, la 130 de kilometri est de La Habana. In partea de nord-est Punta Hicacos este cel mai nordic punct din Cuba. Este un teritoriu special din “Republica de Cuba”, acesta fiind si cel mai apropiat punct de Statele Unite. Se extinde pe o suprafata de 30 de kilometri dintre care 22 de kilometri sunt plaje. Marginit la nord de stramtoarea “La Florida”, la sud de golful Cardenas, la est de Cardenas si la vest de Sabana Camagüey. Are o populatie de 26 680 locuitori.
La sud de Matanzas se afla Peninsula de Zapata, unul dintre cele mai importante ecosisteme din Cuba si cea mai mare rezervatie de mangrove din zona Caraibilor. Peisajul natural este foarte bogat si serveste de habitat unei faune si flore extraordinare.
Varadero este cea mai faimoasa plaja din Cuba si principala destinatie turistica de “soare si plaja”. Peisajul deschis, vegetatia, clima calida, transparenta marii, nisipul alb si fin ce pare a fi cernut de mana omului, toate acestea fac din Varadero o destinatie de neuitat.
In acest punct paradisiac al geografiei cubaneze se combina confortul vietii moderne cu atractivul naturii. In Varadero se afla una dintre cele mai mari infrasctructuri hoteliere si extra- hoteliere din Insula: hoteluri, restaurante, campuri de golf, o serie intreaga de facilitati menite a satisface si cele mai exigente gusturi.

  Oferta Selectionata

Precio mínimo por persona, vuelos y tasas incluidos.
LuMaMiJoViSaDu
2
3
7
9
10
14
16
17
21
23
24
28
30
31

  Datele zborului

Zbor de plecare: Madrid - La Habana
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
01/03/202013:30T117:30T3
Zbor de intoarcere: La Habana - Madrid
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
08/03/202019:30T210:30 (+1)T1

Orarele definitive pentru zboruri se vor confirma dupa realizarea rezervarii.

  Vuelo de Conexión

Daca aveti nevoie de un zbor de conexiune la Madrid, va oferim urmatoarea alternativa:

  Alternative la oferta

Opciones
Pasageri

Si desea noches extras consulte con nuestro booking.

  Datele de Reservare

Pret Taxe de Origine Viza TOTAL
713 € + 170 € + 25 € 908 €
Pasageri X 2 Adultos
Pret cu taxe incluse: 1816 €
Pret estimat Zbor de conexiune + €
Pret Total General:
1816 2010

Conditii de rezervare