Politica de confidentialitate

Luam in serios respectul vietii private si protectia datelor personale ale utilizatorilor nostri. Apoi explicam tratamentul pe care l-am facut din aceste date.

CINE ESTE RESPONSABIL PENTRU TRATAREA DATELOR?

Grupo VDT - Viajes Dominicana Tours. C.I.C.M.A. n° 960   CIF: B-82748864
C/ Marie Curie 5 Edificio Alpha 3ª planta, Rivas VaciaMadrid 28521 Madrid

Norme aplicabile

Politica noastră de confidențialitate a fost conceputa in conformitate cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si in ceea ce nu contravine regulamentului mentionat mai sus, prin dispozitiile Legii organice 15 / 1999, din 13 decembrie, Protectia datelor personale si a reglementărilor sale de dezvoltare.

Prin furnizarea datelor dvs., declarati ca ati citit si ati inteles aceasta Politica de confidențialitate, oferindu-va consimtamantul fara greseala si expres pentru prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu scopurile si termenii exprimati aici.

Compania poate modifica aceasta politica de confidentialitate pentru a o adapta la noua legislatie, jurisprudență sau interpretare a Agentiei spaniole pentru protectia datelor. Aceste conditii de confidențialitate pot fi completate de Avizul legal, Politica cookie-urilor si Conditiile generale care, atunci cand este cazul, sunt colectate pentru anumite produse sau servicii, in cazul în care accesul implica o specialitate in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal.

Scopul procesarii datelor cu caracter personal

Tratamentul pe care il efectuam cu privire la datele dvs. personale raspunde urmatoarelor scopuri:

- Oferim informatii legate de serviciile noastre. Aceste informatii vor include oferte, reduceri, informatii comerciale sau alte probleme pe care le consideram de interes si le puteti primi prin diverse mijloace, in special telefon si e-mail.

- In cazul dvs., initiati procesul de rezervare a serviciilor noastre (acest proces implica consimtamantul ulterior inscopul tratamentului corespunzator).

-Trimitandu-le buletinele noastre de stiri cu publicatii pe site-ul nostru si stiri despre entitatea noastra si serviciile sale.

Cat timp vom pastra datele dvs.?

Vom pastra datele dvs. personale din momentul in care acordati consimtamantul dvs. pana cand il revocati sau veti solicita limitarea tratamentului.In astfel de cazuri, vom pastra datele blocate in timpul termenelor limita necesare.

Legitimatia si datele colectate

Legitimitatea prelucrarii datelor dvs. este acordul partii interesate in momentul furnizarii informatiilor.

Consimtamantul pentru procesarea datelor

Cand completati formularele, bifati caseta "Accept Politica de confidentialitate" si faceti clic pentru a trimite datele sau cand trimiteti e-mailuri catre companie prin conturile activate in acest scop, utilizatorul declara ca a citit si a acceptat in mod expres acest lucru politica de confidentialitate si va ofera consimtamantul neechivoc si expres pentru prelucrarea datelor dvs. personale in conformitate cu scopurile mentionate.

In conformitate cu scopurile indicate in sectiunea 2, categoriile de date care vor face obiectul tratamentului sunt urmatoarele:

- Identificarea informatiilor: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa. Datele de plata in cazul in care utilizatorul incepe procesul de contractare a unora dintre serviciile noastre.

- Date privind traficul web si locatia geografica pentru a va oferi informatii mai personalizate in functie de preferintele si locatia dvs.

Datele obligatorii, ce se intampla daca nu le furnizez?01

Datele obligatorii vor fi distinse in formularele de colectare a informatiilor. Daca decideti sa nu ne furnizati niciunul dintre aceste date considerate obligatorii, nu putem respecta scopul dorit si nu se va efectua nici o prelucrare a datelor sau furnizarea serviciului corespunzator. In cazul elaborarii unui "profil comercial" bazat pe informatiile furnizate, deciziile automate nu vor fi luate cu efecte juridice pentru Utilizator.

Garantati ca datele personale pe care ni le furnizati sunt adevarate si corecte si vor fi responsabile pentru comunicarea oricaror modificari in ele. In cazul in care datele furnizate apartin unei terte parti, utilizatorul garanteaza ca a informat respectiva terta parte cu privire la aspectele continute in acest document si a obtinut autorizatia de a furniza datele sale.

Masuri de securitate

In cadrul angajamentului nostru de a garanta securitatea si confidentialitatea datelor dvs. personale, va informam ca au fost adoptate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a garanta securitatea datelor personale si pentru a preveni modificarea, pierderea, tratamentul sau acces neautorizat, tinand seama de starea tehnologiei, de natura datelor stocate si de riscurile la care sunt expuse. In ciuda celor de mai sus, utilizatorul trebuie sa fie constient ca masurile de securitate pe Internet nu sunt impregnabile.

Puteti obtine mai multe informatii despre masurile de securitate pe care le aplicam contactand Coordonatorul nostru pentru protectia datelor in canalele indicate la inceputul acestei Politici de confidentialitate in sectiunea de identificare a Controlorului de date.

Transfer de date

Utilizatorul cunoaste si accepta faptul ca datele sale cu caracter personal pot fi furnizate tertilor atunci cand este necesar pentru a se conforma scopurilor tratamentului si companiilor din grupul nostru de afaceri pentru scopuri administrative interne, respectand in toate cazurile masurile de securitate cerute de legislatia in vigoare in subiectul protectiei datelor personale, precum si politicile generale de calitate si intimitate ale Companiei.

Cu exceptia prevederilor din paragraful precedent, Compania nu va face comunicarea datelor Utilizatorului catre terti decat cele impuse de reglementarile actuale privind protectia datelor si dispozitiile sale de dezvoltare decat cele adresate tertilor,autoritațile competente, la cerere.

Drepturile Utilizatorului

Utilizatorul are urmatoarele drepturi privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

- Dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale.

- Dreptul de a solicita rectificarea in cazul in care acestea sunt inexacte sau de a solicita tergerea lor (de exemplu, daca considera ca acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile colectate).

- Dreptul de a solicita limitarea tratamentului dumneavoastra, cu conditia indeplinirii uneia dintre conditiile stipulate in reglementari, caz in care le vom pastra numai pentru exercitarea sau apararea cererilor.

- Dreptul la portabilitatea datelor.

- Dreptul de a depune o plângere la Agentia spaniola pentru protectia datelor (autoritatea competenta de control al protectiei datelor), in special atunci cand nu a obtinut satisfactie in exercitarea drepturilor sale: Agentia spaniola pentru protectia datelor: Agencia Española De Protecion De Datos.

Cum sa-mi exercit drepturile?

Puteti sa va exercitati drepturile sau sa obtineti mai multe informatii despre acestea, contactand Coordinatorul nostru pentru protectia datelor in canalele indicate la inceputul acestei Politici de confidentialitate in sectiunea de identificare a Controlorului de date.

In mod similar si in conformitate cu prevederile Legii 34/2002 din 11 iulie privind serviciile societatii informationale si comertului electronic, in cazul in care nu doriti sa primiti in viitor comunicari comerciale electronice,puteti manifestati aceasta dorinta prin trimiterea unui e-mail la Coordonatorul nostru pentru protectia datelor.

Retele sociale

Profilurile din retelele sociale cu care Compania are, nu vor presupune un tratament al datelor dincolo de cel pe care reteaua sociala o permite pentru profilurile companiei. Compania poate utiliza aceste profiluri pentru a informa utilizatorii fiecarei retele sociale abonate la profilul companiei cu privire la activitatile, evenimentele, seminariile, ofertele, promotiile sau dezvoltarile produselor sau serviciilor sale, precum si pentru a impartași informatii de interes asupra subiectelor obisnuite a companiei. Compania nu va extrage date direct din reteaua sociala.