Luxury Bahia Principe Bouganville (+18) 5*

 • totul inclus
 • 9 Zile / 7 Nopti
 • Vezi Harta

1336 €De persoana

Data: 01/09/2024

Las 80 habitaciones del "Pavilion" Luxury Bahia Principe Bouganville son todas Junior Suites De Luxe para que vivas una estancia con el lujo que te mereces, en el mejor entorno posible. Todas las habitaciones disponen de una exquisita decoración, están situadas en fantásticas villas y cuentan con los mejores servicios Don Pablo Collection.

• Por su estilo colonial con un encanto especial, pequeño y coqueto.

• Por su tranquilidad y relax este "Pavilion" ofrece el lujo exclusivo de Don Pablo Collection.

• Está en primera línea de mar, ubicado en la preciosa bahía con sus cocoteros.


  Include

 • La Dominicanatours.ro cautam siguranta clientilor nostri, de aceea ne asiguram ca serviciile furnizorilor nostri respecta TOATE PROTOCOLURILE DE SIGURANTA, atat in ??zbor, cat si la destinatie.
 • Zbor directo din Madrid cu destinatia PUJ.
 • Cazare in camera doble, 7 nopti in regim de totul inclus in Hotelul Luxury Bahia Principe Bouganville (+18) 5* - La Romana / Bayahíbe.
 • Transport la sosire si la plecare La Romana / Bayahíbe.
 • Taxe aeroportuare incluse.
 • Taxe de iesire din tara
 • Asigurare obligatorie de calatorie.

  Ce nu este inclus

 • Asigurare optionala pentru a amplia acoperirea medicala la destinatie (de la 20 €).
 • Asigurare optionala in cazul in care anulati rezervarea, pierdeti sau vi se fura bagajul.
 • Excursiones opcionales.
 • Todo lo que no se especifica en el apartado "Incluye".

  Itinerario

 1. Salida el 01/09/2024 a las 14:45 hs., Zbor directo desde Madrid destino PUJ, llegada a las 17:20 hs.
 2. Sosire la aeroport interna?ional PUJ. Asistencia de nuestro Tour Operador en destino para traslados del aeropuerto La hotle Luxury Bahia Principe Bouganville (+18) 5*.
 3. Sejur la hotel Luxury Bahia Principe Bouganville (+18) 5* - La Romana / Bayahíbe - totul inclus.
 4. Zi 08/09/2024 transfer de la hotel hotel Luxury Bahia Principe Bouganville (+18) 5* LA aeropuerto, Zbor desde PUJ a las 19:20 Hs, destino Madrid llegando a las 09:45 (+1).

  Note

 • La Dominicanatours.ro cautam siguranta clientilor nostri, de aceea ne asiguram ca serviciile furnizorilor nostri respecta TOATE PROTOCOLURILE DE SIGURANTA, atat in ??zbor, cat si la destinatie.
 • Orarele zborurilor pot suferi modificari din partea companiilor aeriene datorita unor cauze tehnice sau operationale.
 • Toti cetatenii ce NU apartin Uniunii Europene, trebuie sa se informeze la consulat sau ambasada in legatura cu documentatia necesara pentru a calatorii la destinatia aleasa.
 • Taxele de intrare sau de iesire dintr-o tara se vor plati la locul destinatiei. Sumele pretinse pot suferi modificari.

  Informatii destinatie

La Romana este una provincii din Republica Dominicana. Este situata la 100 km de capitala Santo Domingo, intre provinciile La Altagracia, San Pedro de Macorís, El Seibo si Hato Mayor iar in partea de Sud se afla Insula Catalina si Marea Caraibelor. Este unul dintre cele mai importante centre turistice ale provinciei dupa care urmeaza Altagracia. Este considerat ca fiind al saselea oras ca marime dupa Santiago, pentru dezvoltarea economica si turistica.
In La Romana se afla cele mai importante hoteluri turistice, printre care se numara Casa de Campo. In ziua de azi, este statiunea cea mai complexa si de lux din Caraibe. Dispune de numeroase terenuri si vile de lux , plaje private, terenuri de golf, aeroport, heliport, centru sportiv, polo si multe alte activitati.
Multe dintre vile apartin unor personaje celebre precum Julio Iglesias, Sharon Stone si designerul dominican Oscar de la Renta, care, de asemenea, a decorat interiorul acestui mare complex.
Langa Casa de Campo pe partea de sus a unui munte se afla o enclava numita Altos de Chavon. Aceasta mica localitate este nici mai mult nici mai putin decat o imitatie a unui sat mediteranean spaniol sau italian de case construite din calcar. Acesta este refugiul multora dintre artisti internationali si din acest sat te poti bucura vedere fantastica a raului Chavon. Dispune de diferite restaurante, o biserica unde s-au casatorit personaje celebre... chiar si"Michael Jackson", buticuri de lux, un Muzeu Arheologic Regional, si o filiala a scolii de Design Parson din New York.
Bayahibe si Playa Dominicus
Bayahibe este o comunitate rurala de pescari si o plaja. Locul unde plaja cu nisip alb, pescuitul, locuintlee umilde, hotelurile moderne si endemisme floristice (Pereskia Quisqueyana sau floarea de Bayahibe) sunt combinate. Locul unde sute de turistii se bucura de plajele paradisiace din Insula Saona pe fiecare zi.
De la plajele transparente Bayahibe si Dominicus, oaspetii pot ajunge foarte usor la Insula Catalina si Saona pentru a vedea zonele protejate ale Parcului National de Est.
In iunie 1999, barca Saint George s-a scufundat la 35 metri adancime vizavi de Viva Resorts (Club Viva Dominicus y Club Viva Dominicus Palace). Din aceasta cauza incearca sa se formeze un habitat protejat pentru flora si fauna marina, pastrand astfel mediul ambient din zona. Acest recif artificial poate fi vizitat de turisti din zona.
Informatii generale:
- Moneda: Peso Dominican
- Documente: Toti cetatenii, indiferent de nationalitate, trebuie sa verifice la consulat sau ambasada documentatia necesara pentru a clatori in oricare din destinatiile alese..
- Varsta legala pentru a consuma bauturi alcolice : 18 ani
-
- Rent a car: Turistii de peste 25 ani pot inchiria masini in Republica Dominicana prezentand un permis de conducere valabil.
-Electricitate:
- - Imigrare: Înainte de a intra în ?ara pe port sau aeroport, vizitatorii sunt obliga?i sa completeze o încarcare ?i descarcare programul. Acestea trebuie completate înainte de a merge la imigrare, care ar trebui sa fie prezentat un pa?aport valabil.
- Electricitate: 110 Volti/60 Hz
- Imigrare: Inainte de a intra in tara pe port sau aeroport, turistii sunt obligati sa completeze un formular de imbarcare si debarcare. Acest formular trebuie completat inainte de a merge la ghiseul de control de pasapoarte , unde trebuie prezentat un pasaport valabil.
Inainte de a merge la ghiseul de control, trebuie achizitionat un card turistic.
- Comunicare: In toate hotelurile, statiunile si locurile turistice veti gasi servicii de telefonie. De asemenea, se ofera servicii de telefonie mobila. Codul de apel international pentru Republica Dominican este 1-809.

  Commentaires de l'hôtel

  Oferta Selectionata

Pre? minim de persoan?, zboruri ?i taxe incluse.
LuMaMiJoViSaDu
5
12
15
17
19
22
24
26
27
29

  Datele zborului Zbor

Zbor Zbor de plecare: Madrid - PUJ
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
01/09/202414:4517:20
Zbor de vuelta: PUJ - Madrid
DataOra PlecareTerm.Ora SosireTerm.
08/09/202419:2009:45 (+1)

Orarele definitive Zbor pentru zboruri se vor confirma dupa realizarea rezervarii.

  Pentru zbor de conexiune va rugam sa consutati cu agentii nostri

  Alternative la oferta

Opciones
Pasageri

Si desea noches extras consulte con nuestro booking.

  Datele de Reservare

Pret Taxe de Origine TOTAL
1157 € + 164 € 1321 €
Pasageri X 2 Adultos
Pret cu taxe incluse: 2642 €
Taxa de iesire Tara de Destinatie + 30 €
Pret estimat Zbor Zbor de conexiune + €
Pret Total General:
Înainte
2672 2928

Conditions de réservation